5 lucruri pe care trebuie să le ai pentru o toamnă chic

Toamna a sosit deja, ceea ce înseamnă că trebuie să scoatem hainele potrivite din șifonier. Tu cât de pregătită ești pentru vremea rece? Dar pentru a-ți exprima stilul prin haine mai groase? Iată care sunt cele 5 lucruri de îmbrăcat sau de încălțat pe care trebuie să le ai ca să fii chic toamna aceasta!

5 lucruri esențiale pentru garderoba de toamnă

1. Trenciul

O marcă a eleganței și a bunului gust o reprezintă trenciul. Liniile fluide pot pune în valoare pe oricine, iar partea cea mai bună este că poți alege dintr-o varietate de culori și modele. Modelul clasic este reprezentat de culorile nude, pământii, potrivite cu vremea de afară. Însă acest lucru nu înseamnă că nu îți poți exprima personalitatea prin culori vii. 

2. Cizmele

Una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face pentru garderoba ta de toamnă sunt cizmele de damă din piele naturală de pe the5thelement.ro. Sunt comode, te protejează de ploaie și arată foarte bine mulate pe picior. În cazul în care nu îți surâde ideea unui model pe picior, din fericire, există numeroase opțiuni pe piață, potrivite fiecărui stil.

3. Eșarfă

Odată cu temperaturile scăzute, este momentul să-ți protejezi gâtul sau capul, iar o eșarfă este perfectă pentru acest scop. Avantajul acestui obiect de îmbrăcăminte este versatilitatea, iar multe doamne și domnișoare îl adoră pentru că vine în numeroase forme, culori și modele. Se poate adapta la orice outfit, ba chiar poate fi schimbat modul de purtare (în jurul gâtului, în jurul capului, înnodată, cu broșă sau inel etc.). Dă-ți frâu liber creativității!

4. Puloverul

Cu toții știm cât de comode sunt puloverele călduroase de toamnă. Colorate, croșetate sau cu modele vintage, nu te poți lipsi de un astfel de exemplar. Este recomandat să te protejezi de frig cu ajutorul straturilor, așadar nu căuta un pulover foarte gros, ci mai degrabă unul subțire pe care să-l completezi cu o cămașă pe dedesubt și cu un trenci pe deasupra. 

5. Dresul

Un accesoriu senzual și foarte feminin este dresul. Subțire, din lycra sau mai gros și colorat, este extrem de binevenit toamna, când scad temperaturile și încep ploile. În ultimii ani, au devenit foarte populare modelele în culori tari sau cu pattern-uri îndrăznețe. Ca o recomandare generală, dacă te decizi să porți dresuri în culori tari, ar fi bine să alegi restul ținutei în culori neutre sau non-culori. Bineînțeles, pot există și excepții în care poți face diverse combinații neobișnuite (de exemplu, galben cu mov, verde cu galben etc.)

În concluzie, toamna aceasta nu uita să te asiguri că garderoba ta conține cel puțin un trenci, cizme de piele, eșarfe, pulovere și dresuri care să reflecte cât mai mult stilul tău. Există multe idei de combinații chic, dar noi îți recomandăm să îți lași creativitatea la joacă și să nu îți fie teamă să experimentezi cu bogăția nuanțelor de toamnă și jocurile frumoase de culori. 

Sursă foto: Pixabay.com