Sfaturi pentru cum să te îmbraci la o nuntă în 2023

Iată că a început un nou sezon de nunți și probabil că ești și tu invitată la câteva anul acesta. Înainte să te panichezi pentru că nu știi cum să te îmbraci și aranjezi, nu uita că ai puterea să fii deosebită și că, de multe ori, lucrurile simple atrag atenția în detrimentul celor prea complicate și încărcate, așa că învață să îți pui în evidență feminitatea prin ținute care să-ți contureze punctele forte și să atragă priviri prin delicatețea lor. Cu puține lucruri de care să ții cont, vei reuși să arăți elegant și chiar uimitor.

Vezi aici idei pentru ținuta ta de nuntă în 2023

1.     Trebuie să ai în vedere dress code-ul

Lucrurile au mai evoluat în ceea ce privește modul în care se organizează nunțile, așa că în 2023 fiecare cuplu adoptă o tematică diferită pentru nunta lor. De exemplu, unii preferă să o organizeze într-o sală, cum se făcea până acum, iar alții poate că aleg o nuntă într-un spațiu deschis, mai aproape de natură. Astfel, te poți aștepta să fie un dress code pe care ar fi bine să îl respecți și să fii atentă dacă este o nuntă de noapte sau de zi și ce locație au ales mirii.

2.     Alege materialele potrivite pentru ținută

Chiar dacă vorbim de o ținută elegantă sau de seară, materialul din care sunt făcute piesele pe care le porți trebuie să îți ofere siguranță și să îți lase pielea să respire, pentru ca tu să te poți bucura liniștită de eveniment. Pe StarShinerS.ro poți găsi o selecție variată din gama de rochii de ocazie, care conțin materiale de calitate și în care te vei simți superbă. Mătasea, satinul, cașmirul sunt alegeri populare când vine vorba de o rochie pentru nuntă.

3.     Fii atentă la accesorii

Nunta este un eveniment formal, așa că nu ai vrea să ieși în evidență într-un mod nepotrivit. Asigură-te că alegi accesorii care sunt elegante și sofisticate și care să-ți completeze ținuta într-un mod armonios. Noi te sfătuim să alegi perle sau bijuterii de argint sau aur cu pietre prețioase și să încerci să păstrezi o notă de delicatețe, adică să nu combini prea multe elemente care să atragă atenția. Limitează-te la unul singur care să fie centrul de interes, iar în rest optează pentru bijuterii cât mai fine.

4.     Machiajul și părul sunt elemente importante

La fel ca accesoriile, machiajul și părul vin în completarea ținutei tale. Optează pentru un machiaj cât mai simplu, care să-ți creioneze trăsăturile și care să-ți permită să ai un aspect fresh, chiar și dacă e foarte cald afară. De asemenea, coafează-ți părul într-un mod care să îți permită să dansezi și să te miști, pentru că nu vei vrea să ratezi distracția ca să nu îți strici coafura.

Astfel, nu trebuie să te sperie alegerea unei ținute pentru nunțile din 2023, pentru că acum se pune accentul pe personalitatea fiecăruia și modul în care fiecare dintre noi se simte bine. Totuși, fii atentă la unele aspecte, cum ar fi dress code-ul, materialele, machiajul și părul, pentru a obține un look elegant fără prea mult efort și nu uita, fii tu însăți!

Sursă foto: StarShinerS.ro