Cum să devii open minded și să explorezi beneficiile acestui fel de gândire? Acțiuni pe care le poți pune în aplicare

A deveni deschis la minte este un atribut important care poate duce la mai multe experiențe pozitive în viață. Aceasta implică eliminarea judecății celorlalți și acceptarea de noi experiențe. Acest articol va prezenta pașii necesari pentru a obține o viziune mai deschisă asupra vieții, cum ar fi încercarea de a nu-i judeca pe ceilalți, experimentarea cu diferite jucării sexuale și învățarea cât mai multor lucruri despre ceea ce se întâmplă în lume.

Iată cum poți deveni și tu o persoană mai deschisă la minte:

Încercarea de a nu-i judeca pe ceilalți

Un pas esențial pentru a deveni deschis la minte este încercarea de a nu-i judeca pe ceilalți pe baza impresiilor inițiale sau a presupunerilor făcute despre ei, indiferent cât de aparent justificate pot fi aceste judecăți. De exemplu, s-ar putea să credeți că o persoană care arată într-un anumit fel sau se îmbracă diferit nu este o persoană drăguță, dar ar trebui să încercați să rezistați acestui instinct și să vă concentrați în schimb pe înțelegerea a cine este și în ce crede înainte de a o judeca. Acest lucru necesită practică, răbdare și autocunoaștere; cu toate acestea, dacă este făcut corect, poate ajuta la construirea unor relații mai puternice cu oameni din toate categoriile sociale. 

Experimentarea cu diferite jucării sexuale

O altă modalitate foarte bună de a deveni mai deschis la minte este experimentarea cu diferite jucării sexuale pentru adulți, cum ar fi vibratoarele de la Pasiune.ro! Acest lucru le poate permite indivizilor să își exploreze propriile dorințe sexuale fără a se simți judecați sau rușinați pentru că își doresc ceva în afara normei. În plus, îi ajută pe indivizi să își extindă baza de cunoștințe despre sex prin explorarea diferitelor simțuri, intensități, texturi și forme, totul în timp ce se distrează!

Învățați cât mai mult posibil despre ceea ce se întâmplă în lume 

Pentru a rămâne deschis la minte, o persoană trebuie să rămână educată cu privire la evenimentele actuale care se întâmplă în jurul ei, astfel încât să fie conștientă de modul în care opiniile lor ar putea afecta alte persoane. Este important să ne informăm citind cărți legate de subiecte de actualitate și verificând surse de știri de încredere atunci când adunăm informații, astfel încât narațiunile false să nu se răspândească nestingherite în societate și să provoace daune. Acest lucru este important mai ales atunci când vine vorba de a fi respectuoși față de membrii altor culturi sau față de cei care aparțin unor grupuri minoritare ale căror voci sunt adesea trecute cu vederea în principalele mijloace de comunicare, cum ar fi televiziunea și revistele. Făcându-ți timp pentru a afla mai multe despre ceea ce se întâmplă în lume, poți înțelege mai bine modul în care opiniile tale îi pot afecta pe cei care nu îți împărtășesc crezurile – acest lucru te va ajuta, de asemenea, să nu faci presupuneri despre oameni fără să le cunoști întreaga poveste! 

Să devii o persoană deschisă la minte nu este întotdeauna ușor, dar are multe recompense. De la posibilitatea de a forma relații de durată cu oameni din toate mediile sociale și de a dobândi cunoștințe despre subiecte la care în mod normal nu am avea acces – până la experimentarea unor jucării sexuale care ar putea contribui la condimentarea vieții noastre amoroase! Deschiderea de spirit începe prin evitarea judecării celorlalți până când îi înțelegem mai bine; apoi prin extinderea orizonturilor noastre prin învățarea de lucruri noi în mod regulat și, în cele din urmă, prin experimentarea diferitelor aspecte ale sexualității, astfel încât să ne putem dezvolta în continuare ca indivizi! Toți acești pași combinați ne vor duce în cele din urmă mai aproape de a deveni o persoană deschisă la minte, care îmbrățișează toate perspectivele în mod egal!

Sursa foto: Unsplash.com