Modele superbe și un masaj erotic de neuitat, doar la Artemis Masaj!

Relaxarea ar trebui să fie cuvântul de ordine mai ales la finalul unei săptămâni obositoare la job. Însă, mulți dintre noi fie aleg odihna obișnuită prin somn, fie fac o plimbare sau cel mult o ieșire la o terasă.

Sunt însă și metode de relaxare mai neobișnuite de care cei îndrăzneți pot profita din plin. Cum sună o escapadă, fie singur, fie însoțit, la Artemis Masaj din București?

O experiență inedită, în compania unor zeițe

Poate că ai mai avut ocazia să încerci un masaj de relaxare făcut de prietena ta, dar îți spunem de pe acum că nimic nu se compară cu o atmosferă de vis în care modele superbe si un masaj erotic de neuitat îți vor condimenta weekend-ul în așa fel încât îți vei dori să repeți experiența și pe viitor?

Masajul este realizat prin tehnici rafinate cu uleiuri speciale, printre care cel de argan face o notă aparte. Fie că alegi un masaj cu două sau cu trei maseuze, poți să fii sigur că vei deveni dependent de acest tip de masaj.

Poți alege ca masajul să dureze o oră sau poți plăti mai mult pentru o extra plăcere și relaxare totală. Iar dacă vrei să îți condimentezi și viața de cuplu, acum ai ocazia. Atât tu, cât și partenera ta vă veți bucura de noi culmi ale intimității pe care nu le credeați posibile.

Masajul, o tehnică străveche de relaxare 

Încă din cele mai vechi timpuri masajul a fost socotit un mijloc ideal de a scăpa de tensiunile acumulate, cel de relaxare sau a contribuit la îmbunătățirea stării de sănătate, dacă ne referim la masajul terapeutic.

Însă, acest tip de masaj senzual și care se petrece într-o locație absolut fantastică, te poate ajuta mult mai mult decât ți-ai putea imagina. Maseuzele sunt instruite special pentru a aduce clienții într-o stare specială de plutire, prin tehnici speciale de masaj, mai ales că acestea pot avea loc și în intimitatea cabinei de duș. Într-adevăr, un masaj asistat la duș poate fi o experiență delicioasă, mai ales dacă vei alege două maseuze.

Beneficiile masajului erotic

După ce ți-ai ales din galeria foto maseuza sau maseuzele care te încântă mai mult, te poți lăsa cu încredere pe mâinile lor.

Beneficiile unui masaj senzual executat pe ritmul unei muzici adecvate are darul să detensioneze toți mușchii corpului, din cap până în picioare. Uleiurile folosite au și ele menirea lor, deoarece induc o stare de plutire și contribuie la hidratarea pielii, atenuând micile imperfecțiuni cum ar fi acneea sau micile zgârieturi. În plus, tonifierea se realizează într-unul din modurile cele mai plăcute cu putință.

Intimitate și discreție, chiar și pentru cei timizi

Dacă îți dorești să încerci acest tip de masaj, dar îți dorești o altă locație, masajul solicitat se poate executa și la hotelul ales de tine. Dar fie că alegi un masaj soft sau unul de tipul „tie and tease” și mai ales unul acompaniat de șampanie nu vei uita prea curând experiența și vei reveni din nou la Artemis Masaj pentru a programa o nouă ședință de masaj.

Mai multe informații găsești pe site-ul oficial.

Contact: contact@masajclub.ro