Un salon masaj erotic sector 5 îi bucură și pe turiștii străini – iată oferta Artemis Masaj

Cu toții am trăit la un moment dat acel sentiment și nevoie de a ne detașa de toți și de toate. Plecăm în vacanțe tocmai din dorința de a ne relaxa. Unii asociază acest lucr cu ideea de evadare și tocmai acum încearcă și acele experiențe atipice. Așadar pentru turiștii străini implicit, un salon masaj erotic sector 5 vine cu o ofertă tentantă: cea a masajului erotic!

Acest salon masaj erotic sector 5 este binecunoscut în rândul bucureștenilor. Asta pentru că se adresează și pieței locale. Fie că vorbim de cei care trec pentru prima dată pragul unui astfel de salon, fie că vorbim despre cei care revin după ce s-au bucurat să cucerească noi culmi ale plăcerii, cert este că salonul Artemis îi așteaptă pe toți cu oferte.

Maseuze minunate și bine instruite, salon excepțional și masaje diverse

La Artemis Masaj este de așteptat să întâlniți maseuze minunate și să puteți alege pe cea care să vă însoțească în decursul orei de masaj. În plus, dacă este prea minunat tot ce se întâmplă pentru a întrerupe această experiență, atunci puteți prelungi sesiunea de masaj de la 60 la 90 de minute.

Maseuzele sunt bine instruite și stăpânesc foarte bine nu doar arta masajului și câteva tehnici speciale în acest sens. Sunt adevărate zeițe și știu ceva mai multe despre arta seducției. Așadar vor completa și contribui la experiența masajului.

Nu în cele din urmă trebuie menționat că în cadrul acestui salon de masaj erotic sector 5 din capitală veți descoperi o lungă listă de servicii specifice. Dintre acestea puteți alege pe cele care implică masajul cu duș asistat sau stropit din plin cu șampanie.

Cum sunt răsfățați turiștii străini

Cei care trec pentru prima dată pragul acestui salon aleg ceva din pură timiditate și anume masajul topless sau cel mult cel nud. Pentru cei mai îndrăzneți din fire alte tipuri de masaje ce pot fi realizate aici se referă la cele cu două sau chiar trei maseuze, masajele ce au loc în deplasare, deci nu neapărat la sediul salonului. Acestea sunt doar câteva exemple despre tipurile de servicii pe care le pot solicita cei interesați.

Turiștii străini sunt încurajați să savureze astfel de experiențe. Nu au nimic de pierdut. Personalul este amabil și conversează excelent în limba engleză. Așadar nici barieră lingvistică nu se poate spune că există.

Ce prețuri au aceste servicii

Cei interesați pot descoperi din pagina oficială mai multe detalii. Cu maximă transparență sunt puse la dispoziție listele de servicii și prețuri aferente. Prețurile diferă în funcție de complexitatea serviciului și de locație. Cert este că este de așteptat să scoateți din buzunare câteva sute de lei pentru o ședința de masaj de acest fel.

O viață avem și merită trăită ar spune unii. Nu aveți nevoie de prea multe încurajări pentru că fetele superbe și serviciile delicioase fac echipa bună împreună încât să vă convingă.

Contact: contact@masajclub.ro