Cum ajuta montarea unor profile led birou difuzarea luminii?

Cu cat un spatiu dedicat concentrarii si profesionalismului este mai elegant si prezinta un aer mai inovativ, cu atat creste interesul oamenilor in a petrece mai mult timp in locul respectiv.

Cei care se gandesc sa investeasca in profile led birou se afla in fata unei provocari foarte mari, datorita faptului ca trebuie sa combine nevoile de sustenabilitate cu cele de design, adaptate trendurilor actuale. Spatiile de birouri sunt din ce in ce mai inovative, combina elemente naturale precum plante si pomi decorativi interiori cu elemente de iluminat pe baza de led si diverse formate aplicate atat pe mobilier, cat si pe perete. 

Astfel de stiluri predomina din ce in ce mai mult in spatiile de tip corporate, iar datorita fluxului ridicat de persoane si parteneri care viziteaza aceste locuri, si importanta acordata detaliilor este pe masura. Partenerii de afaceri, clientii, angajati, partenerii externi, consultantii, cu totii reprezinta actori care sunt luati in calcul inaintea implementarii unui proiect arhitectural cu un sistem de iluminare specific. 

Clientii isi pot personaliza chiar si propriul spatiu de lucru cu articole de iluminat. Uneori puterea de concentrare creste daca lumina este mai intensa sau daca sursa de iluminat nu distrage atentia. Cei care doresc sa fie in ton cu ultimele trenduri pot apela cu incredere la profile led birou clasice, decorative sau practice si pot comanda articole care se incadreaza in dimensiunile si specificatiile dorite.

Chiar si cei care nu pun foarte mare pret pe decor, insa doresc sa salveze din costurile de curent electric pot apela la profile led birou. Acestea vor acoperi banda led, care consuma mult mai putin decat sursele traditionale de iluminat si vor difuza lumina mai bine.

Pentru a diversifica profilele led birou, se poate opta pentru cele aplicate pe marginea unui birou sau a unui articol de mobilier, punand astfel accentul pe forma acestuia. De asemenea, in functie de specificul firmei, se pot alege si variante usor creative, care starnesc interesul insa nu distrag atentia angajatilor. Astfel de detalii dau intotdeauna un aer special unei incaperi si ajuta la crearea unui spatiu de lucru mai placut si mai prietenos.

Alte variante de decor sunt profilul pentru treapta, profilul pentru rafturi sau cel de colt. In anumite spatii de birouri se poate observa si profile led cu banda inclusa. Acestea sunt deseori identificate la nivelul treptelor, al pervazurilor sau in bucatarie, in zona blaturilor.

O alta optiune des intalnita este profilul din aluminiu, care se fixeaza cu o banda adeziva sau cu silicon. Pentru o iluminare cat mai clara, se pot monta profile led in tavan din rigips, cu sau fara rama exterioara. Datorita proprietatilor lor de a asigura functionarea benzii pe termen indelungat si de absorbtie a caldurii emanate de banda led, profilele led asigura un rol esential in iluminarea de calitate si evitarea expunerii la riscuri.

Profilele led incastrate in tavan din rigips sunt ideale pentru spatiile de birouri unde lumina trebuie sa fie clara si sa nu deranjeze sau sa oboseasca ochii. Banda led trebuie sa fie de calitate, de cel putin 24V si cu minimum 120 leduri la metrul de banda. 

Profilele led difera si in functie de nivelul de transparenta sau in functie de cat de mate sunt. Astfel si lumina emisa este difuzata in mod divers, de la varianta punctiforma la cea continua.

Compania ProfilistLED este un jucator puternic pe piata solutiilor de iluminat si vine in sprijinul clientilor cu tehnologii avansate si solutii moderne si sustenabile. Infiintata in 2016, compania are sediul in Turcia si ofera clientilor cele mai inovative produse de iluminat, cu un raport calitate-pret avantajos si adaptate nevoilor specifice.